To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Private Residence| 2016
Location : Stowe, Vermont
Progress : Complete

JRMA completely renovated an existing 1970's ski house in Stowe, Vermont.  The exterior was upgraded with a combination of wood and metal sidng to give it a more refined look.  The dark grey stain captures the color of the surrounding tree trunks.

The living room on the main floor was opened up to the kitchen/dining to enhance traffic flow and interaction.  The furnishings add splahes of color against the soft greys of the walls.